miercuri, 30 septembrie 2009

Crema De Ciocolata In Cupe De Sampanie

Timp de preparare:30 minute (complexitate redusa)




Ingrediente:
-        2 plicuri crema ciocolata (Dr.Oetker)
-         2 plicuri de frisca (Dr.Oetker)
-         1 cana lapte
-         50 ml coniac
-         4 plicuri zahar vanilat
-         ciocolata rasa pentru décor
-         bucatele de ciocolata pentru décor
-         optional: dulceata de ciresi amare sau visine, piscoturi etc
Mod de preparare:
Cu un mixer se bate crema de ciocolata cu ½ cana de lapte, la care se adauga si coniacul. Se da la rece. La fel se procedeaza si cu frisca. Se da la rece. Dupa 10 – 15 minute, se incepe montajul in cupele de sampanie.


Montaj:
Se pune intai crema de ciocolata, apoi frisca. Se decoreaza cu ciocolata rasa si cu bucatile de ciocolata.
Optional se poate pune deasupra cate o cireasa sau visina sau un piscot peste care s-au turnat cateva picaturi de ciocolata topita. 



Mocha Madness on Foodista

Un comentariu:

  1. Cine m-o fi pus sa umblu ora asta(01,02) pe blogul tau? Mi s-a facut o pofta nebuna!
    Arata apetisant rau!

    RăspundețiȘtergere

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.